Vær med

Scroll

Fairhuset bygger på samarbejde samt lysten til at deltage og være med

Hvad enten du er ung i aldersgruppen for det enkelte hus, fra en uddannelsesinstitution, kommunalt regi, fra foreningslivet eller noget helt andet. Vi er altid åbne overfor nye idéer og tilbud i huset, så ræk endelig ud! 

Kom og deltag

Fairhusene er i konstant udvikling, og vi er altid åbne for nye idéer og muligheder fra unge, der bruger husene. Har du en god idé eller mangler du et sted at dyrke din passion? Kom og vær med! Vi er aktuelt aktive i Aarhus, og du kan finde mere information på vores Facebook og Instagram eller kontakte personalet direkte i Fairhuset Aarhus for at få flere detaljer.

I Fairhuset er der plads til alle, uanset om du ønsker at være med til at skabe nye ting eller vil nyde husets faciliteter. Du behøver ikke være medskaber for at deltage. Kom og brug huset til et brætspil, hænge ud med vennerne, nyde caféen, deltage i fællesspisning eller være med til en aktivitet. Kig ind - vi glæder os til at se dig!

Vores huse

Bliv frivillig

Frivillige er hjertet af Fairhuset og er med til at skabe den unikke kultur og det rum, hvor unge kan træde ind og føle sig hjemme. Som frivillig får du mulighed for at deltage i sjove og hyggelige arrangementer, spændende udflugter og muligheden for at være med til at forme huset sammen med andre unge. Vi sørger for et kort introduktionskursus, så du fra starten føler dig rustet til at træde ind i rollen som frivillig i huset.

Mulighederne som frivillig er mangfoldige - du kan være en del af caféteamet, undervise i en aktivitet, arrangere fællesspisninger, være vært eller værtinde for huset, eller måske noget helt andet, der passer til dine interesser.

Kontakt vores personale i Fairhuset Aarhus for at høre mere eller kig forbi og tag en snak med os. Vi glæder os til at byde dig velkommen som en del af vores frivillige team! 

Som frivillig i Fairhuset har du altid adgang til vores intranet, hvor du finder svar på alt fra afholdelse til et arrangement til refundering af dine udlæg. Nemt og lige ved hånden for dig som frivillig. Du finder vores intranet her.

Kontakt

Samarbejdspartner

I Fairhuset er vi radikale på samarbejde. Det betyder, at vi ser det som afgørende at samarbejde med en bred vifte af aktører, så vi sammen styrker unges mulighed for at dyrke deres passion, skaber frirum i hverdagen og giver alle unge en fair chance i livet. Vi tror på, at vi via samarbejde og brobygning når flest unge. Skal vi finde på nye idéer sammen? Har I lyst til at bruge Fairhuset i jeres aktiviteter som organisation? Lad os tage en åben dialog om muligheder og perspektiver. Tøv ikke med at kontakte os - vi er altid åbne for at udforske muligheder og byde nye idéer velkommen.

Kontakt

Støttegiver

Har du lyst til at støtte Fairhuset med et økonomisk bidrag - som privatperson, fond eller virksomhed? Ved at støtte Fairhuset støtter du frirum for unge i hverdagen og et frirum fra perfektionspresset, som nogle unge oplever. Fysiske fællesskaber for unge og et sted, hvor unge kan dyrke deres passion og finde deres eget ståsted i livet. Kontakt udviklingskonsulent Aja Heinze og hør mere om mulighederne. 

Kontakt

Søg job i fairhuset

Se vores ledige stilliger i fairhuset her: