Om os

Scroll

Fairhuset er en del af KFUM og KFUK i Danmark

KFUM og KFUK er en kirkelig børne- og ungdomsbevægelse, som tilbyder børn og unge aktiviteter lokalt, lejre og festivaler over hele landet og et globalt fællesskab gennem YMCA og YWCA.

KFUM og KFUK er en del af verdens største ungdomsbevægelse YMCA, der årligt møder 60 mio. børn og unge på tværs af 120 lande. KFUM og KFUK er en del af YMCAs tradition for at møde børn og unges behov og give gode svar på dem sammen med børn og unge.

KFUM og KFUK i Danmark varetager det danske værtsskab for Fryshuset.

Fairhuset er en del af Fryshuset Norden

Fryshuset Norden er en platform for samarbejde mellem Fryshuset i Sverige, Forandringshuset i Norge og Fairhuset i Danmark. 

Se kort over Forandringshuse og Fryshuse her. 

Vi deler værdigrundlag og en fælles opgave om at stå sammen for unge i Norden.

Ambition er at gøre en større forskel for børn og unge ved at samle gode kræfter. I samarbejdet bruger vi vores ligheder til at skabe sammenhængskraft og forskelligheder til at give skaberkraft. 

Vi er meget glade for at kunne udvikle et samarbejde med Fairhuset i Danmark. Sigtet er at nå ud til flere unge med vores metoder og erfaringer, at give dem de indsigter og værktøjer, som de behøver for at kunne deltage i at skabe deres egen fremtid og morgendagens trygge og inkluderende samfund. Vi ser samarbejdet med Fairhuset som et vigtigt skridt i arbejdet med at styrke og udvikle det nordiske samarbejde, når det gælder børn og unge. Johan Oljeqvist, administrerende direktør for Fryshuset i Sverige

 

Samarbejdspartnere

I Fairhuset tror vi på, at vi gennem samarbejde, når flest unge og styrker tilbud og muligheder for unge. Derfor er vi altid åbne for at indgå i relevante samarbejder både lokalt og nationalt. 

  • Fairhuset er medlem af Ungetrivselsrådet, som er et netværk af 20 organisationer i Danmark, der alle arbejder med unge. Netværket tæller blandt andre elev- og studenterbevægelsen, Psykiatrifonden, Det Sociale Netværk/headspace, Ventilen og flere. Læs mere om netværket her 

 

Fairhuset - del af Fryshuset Norden