Om os

Scroll

Fairhuset er en del af KFUM og KFUK i Danmark

KFUM og KFUK er en kirkelig børne- og ungdomsbevægelse, som tilbyder børn og unge aktiviteter lokalt, lejre og festivaler over hele landet og et globalt fællesskab gennem YMCA og YWCA.

KFUM og KFUK er en del af verdens største ungdomsbevægelse YMCA, der årligt møder 60 mio. børn og unge på tværs af 120 lande. KFUM og KFUK er en del af YMCAs tradition for at møde børn og unges behov og give gode svar på dem sammen med børn og unge.

KFUM og KFUK i Danmark varetager det danske værtsskab for Fryshuset.

 

I Fairhuset skal alle unge have en fair chance

Med inspiration fra kristendommen betyder det, at:

  • Alle er skabt med stor og lige værdi, og at alle unge skal mødes med åbenhed.

  • Ingen er eller skal være perfekte.

  • Håb er Fairhusets pejlemærke i mødet med afmagt og bekymring.

  • Fairhuset skaber rammer for samtaler om det at eksistere, finde mening og livsmod.

  • Verden er skabt og åben og inviterer unge til at tage ansvar.

Fairhuset er en del af Fryshuset Norden

Fryshuset Norden er en platform for samarbejde mellem Fryshuset i Sverige, Forandringshuset i Norge og Fairhuset i Danmark. 

Vi deler værdigrundlag og en fælles opgave om at stå sammen for unge i Norden.
Ambition er at gøre en større forskel for børn og unge ved at samle gode kræfter. I samarbejdet bruger vi vores ligheder til at skabe sammenhængskraft og forskelligheder til at give skaberkraft. 

Se kort over Forandringshuse og Fryshuse her

Vi er meget glade for at kunne udvikle et samarbejde med Fairhuset i Danmark. Sigtet er at nå ud til flere unge med vores metoder og erfaringer, at give dem de indsigter og værktøjer, som de behøver for at kunne deltage i at skabe deres egen fremtid og morgendagens trygge og inkluderende samfund. Vi ser samarbejdet med Fairhuset som et vigtigt skridt i arbejdet med at styrke og udvikle det nordiske samarbejde, når det gælder børn og unge. Johan Oljeqvist, administrerende direktør for Fryshuset i Sverige

Fairhuset i Aarhus er støttet af